Holland Museumland

Ben je op zoek naar een Nederlands museum?

Ontdek via deze site welke musea Nederland allemaal te bieden heeft. Het museumlandschap van Nederland is zo divers en uitgebreid dat de kans groot dat je door de bomen het bos niet meer ziet (of eigenlijk andersom: door het bos zie je de bomen niet goed meer), maar via dit gereedschap wordt zoeken een stuk makkelijker. Selecteer via de zoekfuncties onderaan deze pagina een locatie (dicht bij je vakantieadres bijvoorbeeld) of een interessegebied (oude kunst, kastelen, fotografie, geschiedenis, natuur, etc.) en zie in een snelle oogopslag wat Nederland allemaal heeft te bieden. Ga vervolgens naar de genoemde website en boek je toegangskaarten. Eenvoudiger kan bijna niet.

Gebruik van beeldmateriaal

Indien u van mening bent, dat er een bepaalde afbeelding onrechtmatig gebruikt is, dan hoop ik dat u me dat laat weten. Ik zal dan de nodige maatregelen treffen: ofwel de naam van de fotograaf vermelden of de foto verwijderen. Reacties graag via info@hollandmuseumland.nl

Bijdragen aan de instandhouding van deze site?

Als u me voor het maken en bijhouden van deze website op een kop koffie (eventueel met een appelpunt erbij) wilt trakteren, dan kan dat via de pagina 'doneren'. Hartelijk dank voor uw bijdrage.

Reacties zijn gesloten.