Exposities met WOW-factor 10

Online Expositie Wim Hofman

Het muZEEum in Vlissingen beheert een prachtige collectie met tekenwerk van de Vlissingse kinderboekenschrijver Wim Hofman (1941). Een groot deel van de bijna tweehonderd tekeningen van Wim Hofman is al een hele poos niet meer te zien geweest. Hoogste tijd dus voor een online expositie.

CoBrA en Chaissac, zielsverwanten

t/m 21 september 2021

Wie een fan is van de schilderkunst van de CoBrA-groep (Appel, Corneille, Constant als bekendste Nederlandse leden) zal veel plezier beleven aan de tentoonstelling van het werk van de Fransman Gaston Chaissac die tot 19 september 2021 in het Kunstmuseum in Den Haag te bewonderen is.

Hoge Luchten, Schatten uit Het Rijks

11 juli - 14 november 2021

De derde rondreizende tentoonstelling uit de serie Schatten uit het Rijks heet 'Hoge Luchten'. Net als de eerste twee tentoonstellingen 'Lage Landen' en 'Koele Wateren' is deze tentoonstelling gebaseerd op één van de vier elementen, namelijk Lucht.
Maar liefst 39 oogstrelende schilderijen uit de 17e-19e eeuw, normaal verborgen in de depots van het Rijksmuseum, worden nu tentoongesteld.

meer info: zie website Hannemahuis - Harlingen

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.